Voorwaarden

De verkoper

De webwinkel Folium is gevestigd te België, te 9240 Zele, Neereindestraat 28.

Ondernemings & BTW nummer: BE 0836.972.319 Mooiweb bvba

e-mail: info@folium.be

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en inclusief verzendingskosten binnen België.  Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Folium kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

Voor verzendingen naar Frankrijk, Luxemburg en Nederland rekenen we 6,5 euro.

Kortingsbon

De kortingsbon is een unieke code welke ingevoerd wordt in de winkelmand waarna het bedrag van korting in mindering wordt gebracht op de totaalprijs.

Indien de kortingsbon niet volledig opgebruikt is zal de kortingsbon aangepast worden door ons naar het het resterend bedrag. Dit gebeurt wanneer de bestelling verwekt wordt. U ontvangt een e-mail met vermelding van het resterend bedrag.

Indien het orderbedrag hoger dan het kortingsbedrag dient het verschil betaald te worden via onze internetkassa.

Betaling

Folium werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Mollie.be.

Betaalmogelijkheden:

  • MrCash
  • iDeal

Leveringstermijn

Na ontvangst van uw betaling zal uw aankoop zo snel mogelijk ter verzending aangeboden worden.

Reparatie en garantie

De juwelen van Folium zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.

Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht.

Voordat u juwelen ter reparatie terugstuurt stuurt u ons een mail.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid. Let op met haarlak, parfums en douchegel. Ook bij het sporten is het aangeraden om de oorbellen uit te doen.

Afzien van je aankoop

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor maatwerk. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, moet je de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar:

Folium

Neereindestraat 28

9240 Zele

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.